Nieuwsbrief September 2022, nummer 2

NIEUWSBRIEF September 2022 nummer 2

Beste leden,

In deze nieuwsbrief aandacht voor:
• Passen van nieuwe tenues
• Met 50% korting naar wedstrijden van Heroes Den Bosch
• Met Rabo ClubSupport steun jij The Black Eagles
• Vooraankondigiing Algemene LedenVergadering

Nogmaals veel plezier bij de start van het nieuwe seizoen,

Het Bestuur

_____________________________________________________

Passen van nieuwe tenues

Het bestuur heeft, samen met de kledingcommissie, de nieuwe tenues uitgekozen. ALLE teams die competitie spelen zullen op korte termijn een nieuw tenue en inloopshirt krijgen.

In de week van 3 oktober krijgen alle teams de gelegenheid de tenues te passen. Dit zal een half uur voor aanvang van de training gaan gebeuren. Er volgt nog een schema welk team op welke dag aan de beurt is.
Mocht een speler niet aanwezig zijn dan zal de trainer een inschatting maken van de maat die besteld gaat worden voor die speler.

We verwachten in de week van 10 oktober de bestelling te plaatsen. De tenues zullen dan na 3 weken binnen zijn en uitgedeeld worden.

_____________________________________________________

Met 50% korting naar wedstrijden van Heroes Den Bosch

Als lid van het Brabants Basketball Convenant kunnen leden van The Black Eagles, net als vorig seizoen, met 50% korting naar de wedstrijden van Heroes Den Bosch in de Maaspoort. Een zeer scherp aanbod dus!

Iedere club heeft een eigen url. Voor Black Eagles is deze url https://blackeagles.us1.list-manage.com/track/click?u=14fac10a9cd15931fabcfa80a&id=4e3b03bd29&e=522d8ac116

Wanneer je hierop klikt, kom je in de ticketshop van Black Eagles, waar je de tickets kunt bestellen met 50% korting ten opzichte van de reguliere prijs.

De link blijft dus hetzelfde gedurende het hele seizoen.

Veel plezier!

_____________________________________________________

Met Rabo ClubSupport steun jij The Black Eagles

Ben jij lid van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken? Dan heb jij nog een paar dagen om de club te helpen.

Leden van de Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken hebben nog t/m 27 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op The Black Eagles. En hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor onze club! Elke stem telt!

Met onderstaande link kun je jouw stem uitbrengen.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

_____________________________________________________

Vooraankondiging Algemene LedenVergadering

Op dinsdag 29 november zal de Algemene LedenVergadering plaatsvinden. Zoals het er nu naar uit ziet wordt dit weer een fysieke bijeenkomst.

Ontvangst is om 19:30 uur. We starten om 20:00 uur. De locatie zijn we aan het regelen. Hierover en over de agenda worden jullie nog geïnformeerd in een volgende nieuwsbrief.
Noteer de datum vast in jouw agenda.