Sponsoring

Sponsoring

Om onze sportieve ambities te realiseren zijn wij op zoek naar sponsoren. Wilt u met uw bedrijf deel uitmaken van onze ambitie en ons netwerk? Dan heeft Black Eagles voor u diverse mogelijkheden voor sponsoring, zoals shirtsponsoring, zaalbanners, website banners, gezamenlijke acties of een speciaal op uw behoeften afgestemd arrangement.

Bent u geïnteresseerd en wilt u delen in onze ambitie?  Neem dan contact op met de sponsorcommissie. In gezamenlijk overleg stellen wij een sponsorpakket samen met wederzijds voordeel voor u en Black Eagles.

sponsoring@blackeagles.nl

Bedrijven

Uw bijdrage als sponsor van Black Eagles is van grote waarde. Sportsponsoring is een sympathiek gebaar en een noodzakelijk instrument voor de club. Tevens ondersteunt u uw bedrijf, zowel commercieel als maatschappelijk. Samen werken aan een win-win situatie, voor wat hoort wat dat beseffen wij ook.  Ons sponsorbeleid is er op gericht om uw belangen te behartigen; u verbindt uw naam aan ons, wij willen daar goed mee omgaan!

 

Partnership is het uitgangspunt. We willen niet alleen over geld praten, maar ook over wat we voor uw bedrijf kunnen doen. We hebben standaardpakketten, maar willen ook maatwerk leveren -indien gewenst-  en samen met u de tegenprestatie bekijken om uw communicatie- en/of maatschappelijke doelen te bereiken.

 

Zichtbaarheid van uw bedrijf spreekt voor zich.  Dat kan prominent op een wedstrijdshirt, maar ook op onze veelvuldig bezochte website. Met u gaan we in gesprek hoe zichtbaar u wilt zijn?

 

De keuze is aan u, the Black Eagles staat voor uw klaar. Heeft u een Rosmalens hart? Wij hopen dat we voortaan samen optrekken. Neem nu contact op met de sponsorcommissie  voor de mogelijkheden.

 

Mogelijkheden.

 

  • Teamsponsoring: Op de team-kleding kan uw sponsornaam komen. Uw team draagt uw bedrijfsnaam uit. Vanaf 500,– per jaar zijn er mogelijkheden, contractduur 3 jaar.
  • Website-banner: Op onze veel bezochte website plaatsen wij uw banner, zodat uw bedrijf goed onder de aandacht komt. Voor 100,– per jaar bent u zichtbaar.
  • Spandoek in de Hazelaar: In Sporthal de Hazelaar kunt u een spandoek laten plaatsen. Wij als club verzorgen dit i.s.m. de Gemeente. De sporthal wordt dagelijks veelvuldig bezocht, ideaal voor Rosmalens ondernemers om hun betrokkenheid bij de sport te tonen.
    Voor een bijdrage vanaf €  250,– per jaar wordt  uw naam prominent in sporthal de Hazelaar zichtbaar 365 dagen per jaar. Contract duur minimaal 3 jaar.

Waarom sponsoring

De verbinding van familiesport met topsport is voor Black Eagles een belangrijke pijler onder het beleid.  Met een brede basis en een gezonde speelomgeving creëert Black Eagles een klimaat waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ieder op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Ook de ouders van de sportende jeugdleden spelen hierbij een cruciale rol: als supporter, vrijwilliger, trainer, teamcoach of staflid leveren zij een belangrijke bijdrage aan de sfeer en het ambitieniveau van Black Eagles .

Wekelijks zijn honderden ouders in de weer met het begeleiden van trainingen, wedstrijden en bestuurswerk.

Op basis van het programma “Voor Elkaar” stimuleert Black Eagles de verbinding en betrokkenheid tussen meer dan 1000 mensen in het netwerk van Black Eagles.

Wij verwachten dat dit beleid zal resulteren in behouden van de vereniging en het ontwikkeling van het basketbaltalent in onze regio, zodat Rosmalen en Den Bosch met recht trots kunnen zijn op hun koppositie in het Nederlandse basketbal. Uw sponsorgeld wordt hier aan besteed.

Vrienden Van de Black Eagles

U kent The Black Eagles al, u speelt zelf basketball, of uw zoon of kleindochter beleeft veel plezier aan het basketball. U begrijpt dat een sportclub als The Black Eagles drijft op vrijwilligers; mensen die zich inzetten voor honderden jeugdspelers die hun hart aan het basketball hebben verpand. U kunt die vrijwilligers en leden helpen. Niet fysiek, maar met uw portemonnee. Wij van The Black Eagles zouden dat bijzonder waarderen.

 

Met uw bijdrage maken wij u lid van de ‘Vrienden van Black Eagles live’: een club van liefhebbers waar we als tegenprestatie eenmaal per jaar een evenement voor organiseren. Daarnaast wordt u naam op onze site geplaatst. Ook plaatsen we daar achter een foto van uw kind of kleinkind, indien gewenst.

 

Donatie, voor een bedrag vanaf € 50,– per jaar per persoon bent u lid, meer mag natuurlijk altijd.

Hoe kunt u deelnemen: Donatie, u maakt € 50,– over naar rekeningnummer 14.63.42.151 t.n.v. Black Eagles Rosmalen onder vermelding van VVBEL met uw naam en telefoonnummer.

 

  • Vriendenloterij; Sponsorloten, als u minimaal 1 Sponsorlot gedurende één jaar koopt bent u ook lid. U maakt ook nog kans op mooie prijzen!

 

Vriendenloten, u kunt via deze site doorklikken naar de vriendenloterij < https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen/acties.htm> daar dient u dan de loten te bestellen een aan te geven dat u ‘Black Eagles Rosmalen’ steunt. U moet gedurende een jaar meespelen, dat zijn 13 trekkingen. Een lot kost € 8,50. De club krijgt zo ruim € 55,– van de sponsorloterij.  Ook uw bestaande Vriendenloten kunt u omzetten op hun site.

 

Geef uw naam en adresgegevens en telefoonnummer door en wij registreren u als lid als wij de eerste bijdrage van de sponsorloterij hebben ontvangen.

 

Stuur ons na uw gift een e-mail naar sponsoring@blackeagles.nl en wij nemen uw gegevens op voor de website.

 

Hulp nodig bij het invullen? Mail de sponsorcommissie en wij bellen u.

Opa aan het woord

Aan het woord Henk Knijnenburg, Opa van maar liefst vier Black Eagles. “Al 30 jaar ben ik actief geweest in de vereniging. Als vader van 2 dochters, en nu 4 kleinkinderen weet ik maar al te goed, hoe sport, en zeker basketball, een goede bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen. Als oud bestuurslid weet ik nog beter hoe belangrijk ook kleine financiële bijdrage zijn, het spreekwoord is immers ‘veel kleintjes maken een…..”

Voor wat hoort wat: de sponsor-event!

Als sponsor zakelijk of privé, groot of klein, we willen graag iets terugdoen. Jaarlijks organiseren wij een leuk event voor onze  sponsors . Om u in het zonnetje te zetten.

Vrienden van The Black Eagles.

Onderstaande deelnemers zijn lid van de Vrienden van The Black Eagles, zij sponsoren met een financiële bijdrage en ondersteunen daarmee onze club.

 

Wij zijn u bijzonder dankbaar dat u lid van deze leuke club bent geworden, u geeft daarmee blijk onze club een warm hart toe te dragen.

De volgende sponsoren dragen The Black Eagles al een warm hart toe:

Benieuwd naar de mogelijkheden?