Nieuwsbrief november 2023

Woordje van het bestuur

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:
• Algemene LedenVergadering (ALV)
• Sleutelkastje vissekom
• Uitslag Grote Clubactie
• Nieuw aanspreekpunt kledingcommissie
• Kantine Hazelaar
• Opbouwen tribunes wedstrijddag

Het Bestuur


Verslag ALV

Het verslag van de ALV van vorig jaar is opvraagbaar bij bestuurssecretariaat@blackeagles.nl
Mocht je inzage willen hebben in het financieel jaarverslag, geef dit dan aan door het sturen van een e-mail naar voorgaand mailadres.


Sleutelkast vissekom

Sinds kort maken we gebruik van een sleutelkastje waar de sleutels van de hokken, van het ballenrek en van het ipad kastje zitten. Nu komt het vaak voor dat het sleutelkastje open staat en de laatste tijd zijn er zelfs twee sleutels verdwenen. We vragen ieder zijn medewerking om na gebruik het kastje weer goed te sluiten en de sleutels terug te leggen. In feite hoeft het kastje alleen op wedstrijddagen open te zijn. Door de week is de kast met de trainingsspullen open en de wedstrijdkast gesloten. Het is dan ook niet de bedoeling deze te openen tijdens de trainingen.


Grote Clubactie

De Grote Clubactie 2023 is weer voorbij en we konden onze ogen bijna niet geloven.
Weer een nieuw record!
In totaal hebben we als club € 5.560,80 opgehaald

Deze prachtige opbrengst zal uitstekend van pas komen voor de opleiding en begeleiding van jullie teams!
Complimenten voor de inzet van alle verkopers en een felicitaties voor de winnaars van de verkoopwedstrijd van dit jaar!
Dat zijn:
William van Straalen van het G-Team als beste verkoper met 125 loten.
Team X12.5 met 417 loten als bestverkopende team.

 


Nieuw aanspreekpunt kledingcommissie

Graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Claudia Bon, moeder van Daan Bon, hij speelt in X14-3. Tevens ben ik teammanager van dit team.

Voor wat betreft de Black Eagles merchandise. Deze kan besteld worden via de webshop van Marcon met bijbehorende kortingscode (blackeagles70),

Op zaterdag 2 december zal Macron aanwezig zijn in de Hazelaar met een stand met kleding om te passen.


Kantine Hazelaar

Zoals misschien reeds bekend gaan de uitbaters van de sportfoyer er aan het eind van het seizoen mee stoppen. De gemeente heeft ons benaderd om mee na te denken hoe de invulling van de sportfoyer vorm te geven de komende jaren. Er zijn meerdere opties die we graag onderzoeken en aan bekijken zijn. Mochten er leden zijn met een horeca achtergrond en het interessant vinden om hier mee over na te denken of zelfs te willen inspringen neem dan contact op met de voorzitter.


Opbouwen tribunes wedstrijddag

Op wedstrijddagen, als de tribunes uitgeschoven worden is het verplicht om de rekken aan de zijkant van de tribunes te plaatsen. Het verzoek vanuit de beheerders aan de zaalwacht is om mee te helpen deze te plaatsen zodat er geen ongelukken gebeuren.


Melden van (e-mail) adreswijziging

Het wordt nogal eens vergeten, maar mocht je verhuizen naar een nieuw adres, of heb je een nieuw e-mailadres, geef dit dan even per mail door aan ledenadministratie@blackeagles.nl