Nieuwsbrief Juni 2022

NIEUWSBRIEF JUNI 2022

Beste leden,

Even een korte nieuwsbrief met informatie over en een oproep voor de clubdag van zaterdag 11 juni en een terugkoppeling van de werkgroep Verenigingstaken/-inzet en de sponsorcommissie.

Tot ziens op de Clubdag!

Het Bestuur

_____________________________________________________

Oproep en informatie betreffende De Clubdag van zaterdag 11 juni.

Wil je nog deelnemen aan het 5×5 husseltoernooi?
Meld je dan aan. We zoeken nog deelnemers. Spelers vanaf U16-1 t/m de recreanten kunnen zich aanmelden. Echt iedereen kan en mag meedoen.

PROGRAMMA CLUBDAG:

11:00 – 11.45 uur:
start activiteiten G-Team

12.30 – 17.30 uur:
start 3×3 jongens en meiden U14-U16

13.00 – 17.00 uur:
start challenge en kind-ouder wedstrijden Peanuts – X10 en X12

13.00 – 17.30 uur:
start Shoot out wedstrijden X12 en U14 en U16

13.00 – 17.30 uur:
start wedstrijden husseltoernooi

13.00 – 16.30 uur:
gratis popcorn en suikerspin

18:00 – 21.30 uur:
BBQ

19.30 uur:
Uitreiking vrijwilliger van het jaar award en huldiging jubilarissen

Tijdens de clubdag is er een loterij met meer dan € 1000,- aan prijzen. Koop dus op tijd je loten! 😊


Werkgroep verenigingstaken/-inzet

De werkgroep, bestaande uit Carlo Walschots, Gabriel Heinrichs, Franklin Bolder en namens het bestuur Peter van Loon, is bij elkaar gekomen om met elkaar te sparren over het oplossen van het probleem waar de vereniging al zeer lange tijd mee te kampen heeft, namelijk, dat te weinig vrijwilligers zich inzetten voor de club, waardoor de druk op de huidige vrijwilligers veel te groot is.

Inmiddels is de situatie al zo ernstig dat als bepaalde vrijwilligers vandaag kun taken zouden neerleggen het voortbestaan van de club in het geding is.

Kortom, meer (ouders van) leden zijn nodig om de club te laten bestaan. Het is niet eens nodig om verstand te hebben van basketbal om van waarde te zijn. Ook kunnen bepaalde taken door meerdere mensen samen uitgevoerd worden.

Mochten zich op korte termijn geen vrijwilligers aanmelden, dan kan het niet anders dan dat taken worden toegewezen aan teams. Daarom nu de oproep aan iedereen om eens te kijken bij Black Eagles | Vrijwilligers & vacatures om te zien welke mogelijkheden er in ieder geval zijn.

Heb je interesse? Mail dan naar bestuurssecretariaat@blackeagles.nl


Sponsorcommissie is weer actief

John Bakker, Marcel La Feber en namens het bestuur Peter van Loon, hebben om tafel gezeten om met elkaar te sparren over wat sponsoring betekent voor de vereniging en wat de club kan toevoegen voor sponsors. Met dit overleg is een eerste aanzet gegeven aan de contouren van een nieuw sponsorbeleid. Een volgend overleg wordt gepland om hierop door te praten.

Aan alle ondernemers binnen de vereniging de oproep om ons te laten weten wat de club voor jou kan betekenen door te mailen naar  sponsoring@blackeagles.nl

Dankjewel!