Nieuwsbrief januari 2024

Woordje van het bestuur

Januari 2024

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:
• Nieuwjaarswens
• Bestuursleden
• Oproep scheidsrechters begeleider tbv opleidingen
• Zaalwacht
• Bericht van de evenementencommissie
• Grote Clubactie


Allerbeste wensen voor 2024

Namens het bestuur en de vele commissies wensen we alle leden, ouders, supporters en verdere aanhang van The Black Eagles een sportief, gezellig maar bovenal gezond 2024 toe !

We zijn als club nog steeds volop in ontwikkeling en hebben in het bestuur wat veranderingen ondergaan. Daarover verder in deze nieuwsbrief meer. Maar we zijn nog altijd op zoek naar vrijwilligers die zich op welke manier dan ook willen inzetten voor de club. Ook voor volgend seizoen staan er weer vele kinderen op de wachtlijst en we streven er echt naar om al deze kinderen aan het basketballen te krijgen. Maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig. Dus mocht je in de gelegenheid zijn om een handje te helpen of weet je iemand die graag training wil geven of een team wil coachen (evt. stage) meld je dan aan via voorzitter@blackeagles.nl


Bestuur Black Eagles

Op de Algemene Ledenvergadering van 28-11-2023 hebben we afscheid genomen van 1 bestuurslid en zijn er 3 nieuwe bestuursleden gekozen.
Peter van Loon heeft na jarenlange inzet besloten om te stoppen met zijn werkzaamheden voor The Black Eagles. We danken Peter voor zijn tomeloze inzet de laatste jaren en wensen hem veel succes in de toekomst met alles wat hij nog gaat doen.
Daar tegenover stond de toetreding van 3 nieuwe bestuursleden. De Algemene Ledenvergadering gaf haar goedkeur aan het toetreden van Paul Boeren, Rob de Keijzer en Michelle van den Wildenberg.
Op een later tijdstip heeft Robert van der Linde besloten om ook het bestuur te verlaten, waardoor het bestuur nu bestaat uit de volgende personen:
• Quinten Rebergen – Voorzitter
• Rob de Keijzer – Vice voorzitter
• Michelle van den Wildenberg – Bestuurssecretariaat
• Jan Schut – Penningmeester
• John Bekker – Voorzitter Technische Commissie
• Paul Boeren – Algemene zaken


OPROEP !

Binnen The Black Eagels zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die zich bezig wil gaan houden met, en het coördineren van de scheidsrechtersopleidingen. Omdat we als club ook scheidsrechters nodig hebben moeten we er natuurlijk voor zorgen dat die een opleiding krijgen. We zoeken daarvoor iemand die dit alles in goede banen kan en wil leiden. Voel jij je aangesproken om dit naar een hoger plan te tillen, stuur dan een mail naar voorzitter@blackeagles.nl


Zaalwacht

We vragen bij deze nogmaals aandacht voor de zaalwacht en de taken die daarbij horen. Via de volgende linken is het een en ander na te lezen.

Nieuwe opzet zaalwacht:

https://www.blackeagles.nl/wp-content/uploads/2024/01/Nieuwe-opzet-zaalwacht.pdf

en Sleutelplan zaalwacht:

https://www.blackeagles.nl/wp-content/uploads/2024/01/Sleutelplan-zaalwacht-The-Black-Eagles.pdf

Zorg ervoor dat je op de afgesproken dag aanwezig bent en zorg draagt voor de taken die beschreven staan. Let op of de scheidsrechters op tijd aanwezig zijn en bij eventuele afwezigheid zorg ervoor dat de teams / spelers die moeten fluiten op de hoogte worden gebracht.
We zien helaas in de eerste maanden van dit seizoen dat er nog veel onduidelijkheden zijn (geweest). Mochten jullie vragen hebben stuur dan een mail naar tc@blackeagles.nl of voorzitter@blackeagles.nl.

We hopen op ieders medewerking in de 2e helft van deze competitie, we hebben namelijk iedereen nodig om de club draaiende te houden !


VERKOOP LAATSTE UNIEKE BLACK EAGLES CARNAVALSEMBLEMEN

Heb jij nog steeds geen prachtig Black Eagles carnavalsembleem voor op
je carnavalsjasje?? Dan is zaterdag 20 januari a.s. je laatste kans om
deze aan te schaffen!

Op zaterdag 20 januari van 10.00 uur tot 14.00 uur zal er iemand van de
evenementencommissie aanwezig zijn in de ‘vissekom’ van de Hazelaar voor
de verkoop van deze unieke emblemen.

De prijs van dit embleem is 4 euro per stuk, maar voor 7 euro krijg je
er zelfs 2! Wel graag CONTANT betalen; er is helaas geen pinapparaat
aanwezig.

LET OP: ER ZIJN NOG MAAR EEN BEPERKT AANTAL EMBLEMEN TE KOOP, DUS BEN OP TIJD, WANT OP = OP.

Tot zaterdag 20 januari!

De evenementencommissie.


Grote Club Actie

Afgelopen week zijn de prijzen uitgereikt aan het team (X12-5) die de meeste loten hebben verkocht en aan de individuele verkoper (William van Straalen) die de meeste loten heeft verkocht. We zijn ontzettend trots op deze toppers en danken ze bij deze hartelijk voor hun inzet bij de Grote Club Actie