Nieuwsbrief Januari 2023

NIEUWSBRIEF Januari 2023

Beste leden,

De tweede seizoenshelft is al weer van start gegaan. De extra kilo’s, die er tijdens de feestdagen bij zijn gekomen, worden er al weer afgetraind.

In deze nieuwsbrief wordt er aandacht besteed aan het materiaal van de vereniging. Belangrijk genoeg om bij stil te staan, immers, zonder materiaal is het lastig spelen.

Succes met de tweede seizoenshelft.

Het Bestuur


Materiaal + vacature materiaalbeheerder

Zoals in de inleiding al aangegeven: “Zonder materiaal is het lastig spelen.”
Wat wij merken is dat als de wedstrijddag wordt opgestart, dit vrijwel vlekkeloos gebeurd. Echter, na afloop van een wedstrijddag wordt het materiaal slecht opgeruimd in de daarvoor aanwezige kasten links en rechts van de tribune. Niets ligt dan op z’n plaats, waardoor het alsmaar rommeliger wordt.
Daarnaast is er veel materiaal verdwenen. We hadden bijvoorbeeld 10 heren wedstrijdballen, maar die zijn nagenoeg allemaal weg, waardoor we genoodzaakt zijn nieuwe aan te schaffen. Waar deze ballen gebleven zijn? Niemand die het weet.

Dus …… laten we allemaal de materialen van de club netjes opbergen op de plekken die daarvoor gemaakt zijn. En …. houd allemaal een oogje in het zeil dat ALLE spullen ook weer in de kast teruggelegd worden.

Dat brengt ons op het volgende punt. We zoeken iemand die zich ontfermt over de materialen. Een materiaalbeheerder. Iemand die weet wat er zou moeten zijn en die ervoor zorgt dat de kasten netjes blijven en spullen die kapot of weg zijn vervangen – of weer gevonden worden.
Zou jij dit willen doen? Stuur dan even een mailje naar bestuurssecretariaat@blackeagles.nl