Nieuwsbrief Augustus 2023

Woordje van het bestuur

Beste leden,

De zomervakantie zit er voor de meesten weer op en het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Immers, vanaf maandag 28 augustus starten de trainingen weer.
Laten we er weer een mooi, sportief en blessurevrij seizoen van maken.

In deze nieuwbrief is er aandacht voor de volgende zaken:
• Vacature webmaster en vacature speaker
• “Vet” maken van onze sporthal
• Spelerspas / foto’s
• Kennismakingsbijeenkomst voor ouders, nieuwe leden en trainers
• Nieuwe opzet zaalwacht• Sleutelplan zaalwacht
Veel leesplezier gewenst,

Het Bestuur


Vacature webmaster en vacature speaker

Wij zijn op zoek naar een webmaster die het technische beheer van de website, emialadressen, en social media voor zijn/haar rekening neemt.
Belangrijk om te vermelden dat dit alles al goed staat, dus het is vooral overnemen van de huidige wekzaamheden. Natuurlijk worden de werkzaamheden goed overgedragen; dat spreekt voor zich.

Ook zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om de speaker te zijn bij de thuiswedstrijden van Heren Senioren 1.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar bestuurssecretariaat@blackeagles.nl

Verder kunnen wij melden dat er 3 mogelijk nieuwe bestuursleden de komende maanden gaan meedraaien met het bestuur om te kijken of het vervullen van een bestuursfunctie iets voor hen is. Dit zijn Michelle van den Wildenberg, Rob de Keijzer en Paul Boeren. Als zij zich tijdens de ALV kandidaat willen stellen, dan komen wij daar in een volgende nieuwbrief bij jullie op terug.


“Vet” maken van onze sporthal

De lange muur achter/boven de tribunes mogen wij van de hoofdbeheerder gebruiken om de zaal nog meer ons eigen te maken, denk aan bijvoorbeeld banners, graffiti art, etc.

Heb jij een leuk idee? Zou jij een ontwerp willen maken en uitvoeren? Laat het even weten door een mail te sturen naar bestuurssecretariaat@blackeagles.nl


Spelerspas / foto’s

Leden kunnen t/m 25 september 2023 hun foto in de Basketball-app aanpassen. Daarna wordt deze mogelijkheid gesloten!

Controleer jouw foto tijdig, voorafgaand aan het seizoen. Oude foto’s (niet meer gelijkend), familiefoto’s, foto’s van (huis)dieren et cetera worden niet geaccepteerd bij de controle voorafgaand aan een wedstrijd, met mogelijke uitsluiting tot de wedstrijd als gevolg!

Goedgelijkende pasfoto’s van leden kunnen door de vereniging het gehele seizoen in Sportlink Club worden aangepast.


Kennismakingsbijeenkomst voor ouders, nieuwe leden en trainers

Op de Kickoff (2-9) is er om 14:30 uur een kennismaking bijeen-komst gepland voor ouders, nieuwe leden en nieuwe trainers. Om 16:00 uur is er een bijeenkomst voor trainer/coaches!

Om 19:00 uur is de afsluiting van de Kickoff met een game van MSE1 tegen Attacus.


Nieuwe opzet zaalwacht

Zoals eerder in de nieuwbrief gemeld komt het veel te vaak voor dat er problemen zijn voor, tijdens en na een wedstrijddag. Er is door ons aangegeven dat wij, net als vroeger, de “zaalwacht” in het leven gaan roepen, zodat problemen of worden voorkomen of snel worden opgelost. Wat betekent dit concreet?

Door het wedstrijd secretariaat wordt een team, wat die dag een thuiswedstrijd heeft, aangewezen om de zaalwacht op zich te nemen. Dit is ruim van tevoren bekent.

Wat zijn de taken? Dat vind je onder aan deze pagina


Sleutelplan zaalwacht

Omdat er afgelopen seizoen veel materialen zijn verdwenen en vernield, is ervoor gekozen om onze wedstrijdmaterialen achter slot en grendel te bewaren.

De aangewezen zaalwachten zijn verantwoordelijk voor;
• Uitgeven en terug innemen van de wedstrijd- en inloopballen na elke wedstrijd.
• Opbouw van de velden (bij het opstarten; samen met de aanwezige coaches en ouders).
• Opruimen (na de laatste wedsBjden samen met de thuisspelende teams) van de 2 wedstrijdvelden en tafels inclusief scorebord-consoles, tablets & verdere benodigdheden. De console voor de bediening van het scorebord op het voorste veld (veld 1) ligt in de wedstrijdkast, die van veld 2 ligt bij de beheerders.
Wat te doen als je moet opstarten? Zie onder aan de pagina.