Nieuwsbrief, Terugblik op 2021

Terugblik op 2021

Wie had een jaar geleden gedacht dat we nu weer kerstmis zouden vieren met beperkende maatregelen? Waarschijnlijk niet veel mensen.
Helaas ….. het is wat het is en we maken er deze kerst het allerbeste van binnen de mogelijkheden die er wel zijn.

Dat is ook hoe wij als bestuur het basketbaljaar 2021 zouden willen typeren: “We maken er gewoon het allerbeste van binnen de mogelijkheden die er wel zijn”. Dat hebben we vorig seizoen gedaan door heel beperkt contributie in rekening te brengen en aan het eind van het seizoen zo lang mogelijk door te gaan met de trainingen. In augustus zijn we vol goede moed weer begonnen met de competities, maar helaas zijn deze alweer “on hold” gezet. Ook nu weer hebben we geprobeerd om trainingen te faciliteren in de weekends, en dat is ook aardig gelukt met medewerking van het kader.

Hoe het volgend jaar gaat worden? Wij zouden willen dat we het wisten. Uiteraard hopen we dat we weer gewoon, onbezorgd lekker kunnen basketballen. En lukt dat niet? Dan maken we er gewoon weer het allerbeste van binnen de mogelijkheden die er wel zijn.

En …… hoe fijn is het dat de club zo veel vrijwilligers heeft die het basketballen voor de leden mogelijk maken. Iedereen ongelooflijk bedankt dat jullie je zo flexibel en coöperatief hebben opgesteld. Een club kan niet zonder vrijwilligers en zeker in deze periode wordt maar weer eens duidelijk hoe waardevol jullie zijn voor de club.
Heel veel dank!

Wij wensen iedereen heerlijke feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2022!

Het bestuur