Nieuwsbrief Mei 2024

Mei 2024

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:
• Einde seizoen / trainingen
• Voorlopige teamindeling
• Toernooi 25 mei
• Clubdag 15 juni
• Sportfoyer


Aan alles komt een einde

Zoals al eerder gemeld zal op 31 mei 2024 het seizoen ten einde zijn voor wat betreft de trainingen. Er zullen nog wat teams toernooien gaan spelen, maar vanuit Black Eagles stoppen de trainingen op 31 mei. Mocht je ook nog een toernooi willen spelen, kijk eens rond bij de diverse clubs of houdt de app van de trainers in de gaten. Daar wordt ook af en toe informatie gedeeld m.b.t. toernooien.

De trainingen voor het seizoen 2024-2025 zullen starten op maandag 19 augustus.


Teamindeling 2024-2025

De voorlopige teamindeling staat op de site. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd mailen naar tc@blackeagles.nl.

OPROEP
De teams zijn zo goed als rond, maar het kader voor die teams nog niet. We zijn nog steeds op zoek naar trainers / coaches / ouders die er mede voor willen zorgen dat de kinderen, zeker in de jongere leeftijd, vol goede moed aan het seizoen kunnen beginnen. Wij doen er alles aan om de teams rond te krijgen, maar kunnen dit niet alleen. Helaas zien we de belangstelling om een team te helpen toch achteruit lopen, het zou eeuwig zonde zijn als het seizoen gaat beginnen en we moeten een team terugtrekken omdat er geen trainer voor staat. Dus mocht je een team willen helpen, stuur even een mail naar tc@blackeagles.nl !


Toernooi 25 mei

Op 25 mei is er een toernooi voor X12 teams, zowel jongens als meisjes. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers om te helpen en naar scheidsrechters die een wedstrijdje willen fluiten. Mocht je in de gelegenheid zijn stuur dan een mail naar ylvi.vandenberg@gmail.com.


Clubdag 15 juni

De clubdag is dit jaar op 15 juni en niet zoals eerder vermeld op 8 juni. Op die dag is er namelijk geen ruimte in de kantine i.v.m. een biljarttoernooi. Vandaar dat we de clubdag een weekje hebben moeten opschuiven.
Als het goed is hebben alle leden afgelopen week een informatie mail gehad met daarin ook de oproep om je aan te melden voor de BBQ. Vergeet dit niet ! Het is op de dag zelf niet meer mogelijk om dat te doen ivm de bestelde hoeveelheden.


Sportfoyer

Nog een keer in de herhaling, de sportfoyer. Er wordt steeds meer duidelijk over het hoe en wat, maar het is zeker dat we met ingang van het volgend seizoen gaan starten met het uitbaten van de sportfoyer. Maar… we hebben daarvoor nog steeds hulp nodig van jullie allen !

We zoeken nog mensen die samen met elkaar de sportfoyer willen runnen, denk aan bardiensten op trainingsavonden en wedstrijddagen, iedereen vanaf 16 jaar mag zich nog steeds aanmelden.
Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover.
Heb je interesse en/of wil je meer weten, stuur een mail naar voorzitter@blackeagles.nl

Natuurlijk moet de sportfoyer ook een eigen Black Eagles uitstraling krijgen. Daarvoor zal het nodige verf en timmerwerkzaamheden gedaan moeten worden. Ook hiervoor zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers.

Dit werk zal hoofdzakelijk in de zomer moeten gebeuren, om in augustus bij het start van het nieuwe seizoen, in een vernieuwd zwart/gele sportfoyer, een drankje te doen. Veel handen maken licht werk, dus meld je aan op voorzitter@blackeagles.nl