Nieuwsbrief Juli 2024

Juli 2024

Beste leden,

Bij deze de laatste nieuwsbrief van het seizoen waarin nog een update over de foyer en een kleine terugblik op de geslaagde clubdag.

We zitten net voor de zomervakantie en de meesten van jullie hebben de vakantieplannen al rond. Ook het seizoen zit er nu helemaal op, de tassen zijn ingeleverd, de clubdag is geweest en de oorkondes zijn uitgereikt.


Clubdag en vrijwilliger van het jaar

Op 15 juni betraden vele teams van Black Eagles de Hazelaar om onderling de strijd aan te gaan. De dag werd afgesloten met een barbecue waarna Quinten Rebergen, als voorzitter het woord nam om het jaar door te nemen en de vrijwilligers van het jaar bekend te maken. Dit jaar viel Julian Vissers en Quinten Panday de eer te beurt om de “Young Eagle” award uitgereikt te krijgen. Hun inzet voor de jongere jeugd is bij het bestuur en de TC niet onopgemerkt gebleven en we hopen nog jaren van hun inzet gebruik te kunnen maken.
Ylvi van den Berg werd uitgeroepen tot vrijwilligster van het jaar. Dat dekt eigenlijk niet helemaal de lading, want Ylvi is al vele jaren altijd en overal aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zowel als trainster en coach, maar ook als TC lid. En als er dan ook nog ouders zijn die haar willen bedanken voor haar inzet, dan is de keuze zeker meer dan terecht.


Foyer

De ontwikkelingen m.b.t. de foyer zijn in de afrondende fase. Op 8 juli is de sleuteloverdracht en kan er geklust worden. Wil je daarin iets betekenen ? Mail even naar voorzitter@blackeagles.nl, alle hulp wordt gewaardeerd.
Ook voor de vrijwilligers die de foyer gaan draaien is alles intern geregeld. De vergoedingen zijn bekend en ook de dagen dat we open zullen zijn zijn reeds besproken. Ook is er een naam gekozen voor de foyer voor het volgend jaar. Tijdens de clubdag hebben de leden kunnen stemmen en uiteindelijk is er, na telling van de stemmen, gekozen om de foyer om te dopen tot:

HET NEST

In het kader daarvan zoeken we in het bestuur ook nog iemand die zitting wil nemen in het bestuur en van daaruit als “manager” kan en gaat optreden voor Het Nest. Lijkt je dit een leuke invulling van je vrije uurtjes dan horen we dat heel graag !


Oproep

Tot slot, en het wordt een herhaling van zetten, maar toch echt nodig. We zijn nog steeds op zoek naar trainers / coaches voor diverse jeugdteams. Mocht je interesse hebben of informatie willen, mail even naar tc@blackeagles.nl en het wordt meteen opgepakt !


 

Tot zover deze laatste brief van het bestuur voor dit seizoen. We wensen jullie een hele fijne zomervakantie en hopen jullie in augustus (19-8 beginnen de trainingen) weer vol ambitie te zien in de Hazelaar !