Eagle van de week: Rubas Borstel

Hoi,

Ik ben Rubas Borstel, 6 jaar en ik zit sinds een half jaar op basketbal. Mijn vader Ron heeft ook bij Black Eagles gebasketbald en hij geeft mij samen met Jan training. Zaterdag 6 april mocht ik de mini van de week zijn bij Heren 1. Toen papa vroeg of ik dit wilde zei ik meteen JA! Ik heb nog geen black eagles tenue dus heb ik mijn lievelingstenue van Michael Jordan aangedaan. Hij was heel goed zegt papa en rood is ook mijn lievelingskleur.

Voor de wedstrijd mocht ik mee warm lopen. Iedereen hielp mij goed mee en ik heb een paar keer gescoord, terwijl het bord hoger hangt dan bij onze training. Ik vond dit heel leuk om te doen maar ook spannend. Daarom kwam papa daarna bij mij mee op de bank zitten. Dat vond ik fijn.

Ik heb de hele wedstrijd gekeken en ook meegeluisterd met de coach in de rust. Die zei dat ze meer moesten rebounden. Dat probeer ik tijdens mijn training ook altijd te doen.

Ik kreeg chips en ik heb ook voor het eerst van mijn leven AA drink op. Dat was super zoet en vond ik héél lekker.

De wedstrijd was tot het einde heel spannend, maar ze hebben net niet gewonnen. Toch vond ik ze heel goed en alles ging heel snel.

Aan het einde van de wedstrijd mocht ik mee in een rij om iedereen een high five te geven, ook de tegenstander en de scheidsrechters.

Ik kreeg een pen en een certificaat en een sleutelhanger. Vooral op het certificaat ben ik heel trots. Die staat op mijn bureau op mijn kamer.

Dankjewel voor de uitnodiging, ik vond het heel leuk.

Groetjes Rubas