Eagle van de week: Maurits Flach

Eagle van de week  Maurits Flach zaterdag 19 september

Vol spanning stond ik in m’n tenue te wachten op aanvoerder Stan Bruijstens. De trainer kwam mij alvast ophalen en toen ontmoette ik het team in zaal 1. Ze stelde zich allemaal voor met de elleboog. We gingen inlopen en toen startte de wedstrijd tegen Werkendam.

In het begin scoorden we meteen heel veel en mocht ik vanaf de spelersbank meekijken. Iedere keer als er gewisseld en gescoord werd, kreeg ik ook een high five op de bank. Mijn ouders en zusje met vriendinnetje zaten op de tribune hard mee te juichen!

Tijdens de pauze mocht ik bij de bespreking zijn in de kleedkamer en kreeg ik te drinken en wat lekkers. Daarna werd de tweede helft heel spannend, want we hadden een ruime voorsprong, maar de tegenstander begon terug te vechten. Uiteindelijk werd de score een overwinning met 74-60 voor de Black Eagles!!!! Heel hard gejuicht voor de overwinning en toen werd er een groepsfoto gemaakt. Ik kreeg een oorkonde voor Eagle van de week, een gave sticker en een mooie pen. Daarna ging ik met mn ouders, zusje en haar vriendinnetje naar de McDonalds voor een McFlurry om het te vieren. Wat een top avond heb ik gehad. Dank jullie wel Black Eagles Heren 1!

Groetjes, Maurits Flach.