Vrijwilligers & vacatures

Vrijwilligers

Vrijwilligers vormen het hart van de vereniging, waar spelers komen en gaan, is vaak de vrijwilliger die zorgt voor de continuïteit en het clubgevoel. We zijn trots op onze vrijwilligers en dragen deze dan ook een warm hart toe, we zorgen er voor dat we ze regelmatig in het zonnetje zetten en bedanken met extra’s.

Vrijwilliger worden

voel jij er ook wat voor om iets extra’s te doen voor je club, een maatschappelijke bijdrage te leveren dan ben je van harte welkom. Bel of mail mij en we kijken samen wat er voor jouw te doen is.  Luc de Laat 0652436090  voorzitter@blackeagles.nlof via onze Vrijwilliger contactpersoon Anouska van Alebeek Vrijwilliger@blackeagles.nl

Vrijwillig, vrijblijvend verplicht

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend, als je een taak op je pakt reken we er ook op dat je deze vervult, natuurlijk zorgen we voor een opleiding en laten we je niet zweven, je kunt altijd terugvallen bij andere als het even niet uitkomt, maar we rekenen wel op je.

 

Verplicht dat zijn nog alleen een aantal zaaltaken in relatie tot de competitie, echter we overwegen sterk om meerdere taken verplicht te stellen. Feit is dat de maatschappelijke trend is dat mensen minder doen voor hun club, consumeren in plaats van participeren. Vooralsnog hopen we het Met Elkaar het Voor Elkaar te krijgen.

Vacatures

Iedereen is welkom in het bestuur, we hebben de 3-eenheid Voorzitter, bestuurssecretariaat en penningmeester als minimum, maar willen graag per team/commissie een contactpersoon. Besturen kun je leren en ook jonge mensen ( vanaf 18 ) zijn welkom. Het is laagdrempelig, we verwachten van je dat je meedenkt en mee beleid maakt, maar ook mee de handen uit de mouwen steekt. Er zijn nog stoelen vrij .

Team Wedstrijdsecretariaat

 

Ondersteuning administratief is hier gewenst. Je houdt je bezig met o.a. zaalreservering, zaaltaken, teamtassen, wedstrijdindeling en wedstrijdverplaatsingen en alles rond de competitie.

 

 

Team Ledenadministratie

 

Op dit moment een goed bemenst team.

 

 

Technische commissie

 

Coördinator van het Rolstoel, G-team en de recreanten.

 

Team Manager

 

Teammanager, (assistent) trainer, (assistent)coach  Er is altijd behoefte voor de uitvoering in het veld.

 

Basketballtrainer . Hier zijn ook leuke opleidingsprogramma’s om trainier/coach BT2, BT3, of zelfs BT4 te worden. Wij begeleiden je en betalen de opleiding.

 

Team Scheidsrechters

 

Coördinator Scheidsrechter (evt. bestuursfunctie) het coördineren binnen het team, contact met de NBB bond verzorgen

 

Scheidsrechter. als je interesse hebt om scheidsrechter te worden dan kunnen we ook hier voor een opleiding zorgen tot BS2, BS3.

 

Administratief is hier hulp welkom.

 

Evenementen commissie

 

Dit team zorgt voor de ‘fun’ in de club, het organiseren van sinterklaas, vrijwilligersavond en clubdag. En we kunnen hier best wat hulp gebruiken vooral voor die vrijwilligers die meer algemeen willen helpen zonder veel kennis van het basketbal.

 

Team Sponsoring

Een team wat het bestaande overeind houdt, we passen op de winkel, maar hier is veel leuks van te maken. Als je commercieel bent dan past het goed om hierin te participeren.

 

Bestuur

Iedereen is welkom in het bestuur, we hebben de 3-eenheid Voorzitter, bestuurssecretariaat en penningmeester als minimum, maar willen graag per team/commissie een contactpersoon. Besturen kun je leren en ook jonge mensen ( vanaf 18 ) zijn welkom. Het is laagdrempelig, we verwachten van je dat je meedenkt en mee beleid maakt, maar ook mee de handen uit de mouwen steekt. Er zijn nog stoelen vrij , vooral voor bijvoorbeeld de in-en externe communicatie goed te laten verlopen.

 

Communicatie

Website beheerder. Om de website up to date te houden en de overige social media

63985111_2213088972093164_3217823308145754112_n

Wil jij onze club versterken?