Team

Quisque fermentum velit erat

Heren 1

Eerste Divisie

Marcus Labier

lawyer

Eric Lisareth

photojournalist

Heren 2

Tweede Divisie

Patricial Crox

teacher

Amir Hayani

businessman

Heren 3

Tweede Klasse

Ryan Williams

media manager
Meetrainen.

We stimuleren ambitie en daarom is meetrainen met andere teams gratis (betaald vanuit de sponsoring) echter er zijn wel een paar regels:

  • Als speler dien je aan je trainer/coach aan te geven wat je wensen zijn en bij welke team
  • Bij het meespelende team, vraag je ook of er mogelijkheden zijn.
  • De coach van de teams bepalen in overleg met de Technische Commissie of dit gewenst is, bij een positief besluit hoor je dat je mee kunt doen, anders hoor je ook waarom dit niet zo is.
  • De trainingen en wedstrijden van je eigen team staan altijd voorop, hier geen positief gedrag laten zien betekent veelal dat de extra training wordt teruggetrokken.

 

Kleding.

De Black Eagles speelt tijdens wedstrijden in haar club-tenue. Het tenue wordt middels een kledingfonds aan ieder competitie-spelend lid verstrekt.  Tijdens de training mag je zelf bepalen waarin je traint. Kies voor makkelijke ruim zittende kleding. Voor schoenen volstaat elke zaalschoen. (niet buiten te gebruiken)

Het tenue bestaat uit: Zwarte korte broek en zwart shirt, voorzien van logo’s en gele borst- en rugnummers. Reservetenue bij uitwedstrijden: geel shirt met zwarte borst- en rugnummers.

Kledingfonds.

Alle competitie spelende leden dragen bij aan het kledingfonds, de bijdrage hiervan wordt in de ALV vastgesteld. Het fonds heeft het doel om continue te zorgen voor een fatsoenlijk tenue voor elke speler. In het begin van het seizoen wordt de team-tas met 12 tenues uitgereikt, gedurende het seizoen is het team verantwoordelijk. Eventuele vermissingen en schades worden bij het team in rekening gebracht.

Overige clubkleding.

De club biedt via haar webshop  diverse kleding-artikelen aan. Deze zijn vrij om aan te schaffen en zijn geen onderdeel van het kleding beleid.