Update Corona / 15 maart

Aan alle leden,

Als vervolg op de eerdere berichten m.b.t. Corona, willen we aangeven dat tot de periode van 31 maart en geen wedstrijden zijn en ook geen trainingen. We volgen hiermee de richtlijn en advies van de NNB.

Zie: https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/

Vorige week hadden we het alleen op de website geplaatst, achteraf was ook mailen beter geweest gezien het de gevraagde urgentie tussen berichten en af-lassen trainingen. We zullen hier op letten, echter we vragen je bij twijfel altijd de website te raadplegen. Deze bevat altijd het laatste nieuws en is het officiële medium voor ons als club om te communiceren.

Voor wat betreft de trainingen, zo snel er weer aangegeven wordt dat het verantwoord is te trainen laten we jullie het weten.  We begrijpen dat het soms verwarrend is dat je wel naar bijeenkomsten van 100 pers. mag en scholen open zijn en geen trainingen. Echter we willen voorkomen dat we een eigen interpretatie gaan geven aan het beleid, wat meer onduidelijkheid geeft en ongetwijfeld ook meer discussie binnen teams omdat we allen andere interpretaties hebben van wat wel en niet kan. We rekenen op je begrip en laten we allen samen het probleem van het virus mee indammen.

Met sportieve groet,
Bestuur