Uitnodiging Wheelchair Mania

Beste sportvrienden en –vriendinnen, 

Basketball Events Organisation organiseert al geruime tijd toernooien voor basketballend Nederland en deze toernooien worden zeer druk bezocht. In het nieuwe seizoen (2020-2021) willen wij ook voor de rolstoelsporters en -sportsters toernooien gaan organiseren met een blijvend karakter.

Wij willen graag alle teams uitnodigen om deel te nemen aan een tweedaags basketbaltoernooi, die wij de naam Wheelchair Mania hebben meegegeven en zal voor de vijfde maal gespeeld gaan worden in Sporthal Zielhorst te Amersfoort en wel op

Zaterdag 5 en zondag 6 september 2020

Meer informatie over dit toernooi verwijzen wij u naar bijgaande invitatie waar ook een aanmeldingsformulier bijgevoegd is. De opzet is dusdanig dat wij rekening zullen houden met de indelingen van de competities, maar opgave naar eigen inzicht is zeker mogelijk, vooral een divisie hoger (niet lager zonder gegronde redenen!).

Op zaterdag 5 september zullen de teams uit trainingsgroepen en Divisie C aan het werk zijn. Teams uitkomend in de Divisies B, A en Ere- zullen de wedstrijden afwerken gedurende het hele weekeinde. Ook hebben wij in de bijlage een vrijblijvend overzicht opgenomen van accommodaties in Amersfoort, maar u kunt ook zelf een accommodatie zoeken via Trivago of Booking.com.

Om het toernooi succesvol te laten zijn en voldoende draagvlak te geven, wenden wij ons nu tot u en geeft zo spoedig mogelijk uw teams op door het formulier in te vullen en naar de genoemde adressen te mailen.

Wij zullen de aangemelde teams zo spoedig mogelijk bevestigen en geeft u voldoende tijd om de betalingen en andere belangrijke zaken te regelen.

In ieder geval rekenen wij op uw welwillende medewerking! Heeft u nog vragen, mail of bel ons dan even….

Met sportieve groeten,

BASKETBALL EVENTS ORGANISATION

Simone Marchal                              Dirk Marchal

(via mail bereikbaar)                       Telefoon: +31 (0)6-111 654 71