Supporters en gebruik douches

Goedemorgen sporters,

Naar aanleiding van verschillende vragen/opmerkingen en het afronden van de werkzaamheden een update over het gebruik van de douches en het wel toelaten van toeschouwers.

Gebruik douches

Met ingang van maandag 21 september is het weer toegestaan gebruik te maken van de douches NA het sporten. Dit betekent dat we de routing in de accommodatie ook aan zullen passen. Je komt nu bij aanvang van het sporten direct in de sporthal en kunt na afloop gebruik maken van de kleedkamers en douches. Kom dus omgekleed naar de accommodatie. Trek je sportschoenen in de sporthal aan en sport ze.

 

Tijdens het douchen na afloop dien je nog steeds de 1,5 meter te houden. Laat dus altijd een douche vrij ertussen. Hierin gaan wij uit van jullie eigen verantwoordelijkheid. Mocht blijken dat dit niet werkt dan zijn wij genoodzaakt weer een aanpassing hierop te doen. De tijd na afloop in de kleedkamer word niet aangepast dus het douchen zal iets sneller moeten dan gewend.

Informeer dus tegenstanders van andere verenigingen hier ook over!

 

Toeschouwers

Met ingang van maandag 21 september is het ook weer toegestaan om tijdens trainingen en wedstrijden aanwezig te zijn als toeschouwer. Hiervoor dien je plaats te nemen op de daarvoor aangewezen “toeschouwersplek” op het balkon. Zijn deze allemaal bezet, dan is het VOL. Voor competitie wedstrijden zullen we in Hal 1 “de Oude Hal” de tribune weer uitschuiven met hierop ook, de aangewezen plekken aanwezig.

Volg bij het gebruik maken hiervan ALTIJD de adviezen en aanwijzingen van het beheer op. Gebeurd dit niet dan zullen we ook hier maatregelen voor moeten treffen.

Bij vragen kun je contact opnemen met mij, of ter plaatse met beheer.

 

Met sportieve groet,

Sam Smies

 

Manager Zaalsportaccommodaties │ Sport & Recreatie │ gemeente ‘s-Hertogenbosch │ s.smies@s-hertogenbosch.nl | 06-51 52 22 14 │