(Verplicht) spelregelbewijs voor leden vanaf 14 jaar ; heb jij het al?

SPELREGELBEWIJS

Beste Black Eagles,

Om competitie te kunnen blijven spelen is het verplicht om, vanaf de leeftijd van 14 jaar, je spelregelbewijs te halen op www.basketballmasterz.nl

Waarom een spelregelbewijs?
Een spelregelbewijs maakt basketballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast zorgt het kennen van de regels voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

Ben jij ouder dan 14 en nog niet in het bezit van je spelregelbewijs en/of scheidsrechterdiploma; zorg ervoor dat je je diploma haalt; hoe dat moet, zie je hieronder.

Inloggen op de website www.basketballmasterz.nl moet met het e-mailadres waarmee je bij Black Eagles bekend bent. Dus waar ook algemene mails vanuit de club naar gestuurd worden. Dit is vaak niet het e-mailadres waarmee je in de basketball-app bent ingelogd. Met het juiste e-mailadres kan een inlog worden aangemaakt en kan met het spelregelbewijs worden begonnen.
Vanuit Sportlink is er al een mail gestuurd naar de betreffende leden, maar het is de vraag of deze goed aangekomen zijn. Daar hebben wij geen zicht op.

Indien er vragen zijn over het behalen van het spelregelbewijs kan er contact worden opgenomen met het wedstrijdsecretariaat, wedstrijdsecretariaat@blackeagles.nl

Succes gewenst!

Met sportieve groet,

Wedstrijdsecretariaat Black Eagles