Informatie vanuit de Gemeente betreffende Covid

Goedemiddag Sportliefhebber,

Vorige week hebben we allemaal kennis genomen van de nieuwe maatregelen van de regering ten bestrijding van Covid-19. Maar wat betekent dit nou eigenlijk voor jullie als huurders/gebruikers van onze zaalsportaccommodaties? Informeer je de leden?

Tot en met 17 jaar

–          Deze kinderen en jongeren mogen “gewoon” blijven sporten. Ze hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. De competitiewedstrijden voor deze groep gaan niet door, onderlinge wedstrijden mogen per verenigingen wel georganiseerd worden.

18 jaar en ouder

–          Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.

–          Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Dit is alleen toegestaan als de ruimte groot genoeg is om de 1,5 meter te kunnen garanderen. Zo niet, dan moet de groepsgrootte kleiner.

–          Teamsporten zoals zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, handbal, basketbal, vechtsporten/zelfverdediging MET partner, squash, tafeltennis dubbel en badminton dubbel zijn dus niet toegestaan.

–          Sporten waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden zoals enkelspel badminton en tafeltennis, vechtsporten/verdedigingssporten ZONDER partner, yoga en gym zijn wel toegestaan. Techniek trainingen, skills ontwikkeling en dergelijke activiteiten waar de afstand wel gehouden kan worden mogen wel.

 Algemene informatie

–          Publiek is niet toegestaan, ouders die de kinderen brengen en halen naar de training mogen niet bij de training blijven kijken. Dit geldt voor elke sport. Hierin zijn geen uitzonderingen.

–          Sporthoreca, kleedkamers en douches op de accommodaties zijn gesloten. Dat betekent dat iedereen in sportkleding naar de locatie komt en gaat.  Het is ook verstandig de leden te attenderen dat zij een gevulde bidon meenemen.

–          Algemene toiletruimtes zijn wel toegankelijk.

Annuleer op tijd!

Bij Verhuur snappen wij dat dit tot gevolg gaat hebben dat er uren (voor zowel training, wedstrijd als competitie) geannuleerd moeten worden. Wij brengen daar in ieder geval tot en met 4 november geen kosten voor in rekening.  Voor een goede verwerking vragen wij je duidelijk via info@verhuursport.nl door te geven aan Team Verhuur om welke tijden en periode dit gaat.
LET OP! Kosteloos annuleren doen wij alleen als de annulering voor het moment van gebruik wordt doorgegeven. Ben hier dus op tijd mee!

Wij houden de aangevraagde tijden gereserveerd voor als de maatregelen versoepeld worden. Hopelijk kan alles dan weer doorgaan zoals we gewend zijn.

Houd verder de site van ´S-PORT: https://www.s-port.nl/nieuws/2020/maatregelen-corona in de gaten voor actueel nieuws en extra informatie.

Verder bij vragen kun je die via info@verhuursport.nl stellen of kwijt bij mij. Blijf gezond!

 

 

Met sportieve groet,

Sam Smies

 

Manager Zaalsportaccommodaties │ Sport & Recreatie │ gemeente ‘s-Hertogenbosch │ s.smies@s-hertogenbosch.nl | 06-51 52 22 14 │