In memoriam Theo van Langen

In memoriam Theo van Langen

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat onze oud-oprichter en erelid Theo van Langen is overleden (13-04-2020).

Theo is de grondlegger van The Black Eagles, de basketbal vereniging van Rosmalen. Opgericht op 9 januari 1970 door initiatiefnemers Theo van Langen en Jacques de Waal, beide leraren aan de Mavo-school te Rosmalen en oud-basketballers. Basketballvereniging The Black Eagles begon met 82 leden op 16 januari 1970 met één trainingsavond in de week, en is mede door het enthousiasme van Theo uitgegroeid tot de op vier na grootste Basketball vereniging van Nederland met bijna 450 actieve leden. Theo heeft in die periode vele rollen binnen de club vervult, hij deed wat nodig was, en is om die reden terecht erelid geworden.

Gelukkig was Theo nog aanwezig bij het 50-jarige jubileum van de club afgelopen Januari, hij was er overdag en s’avonds op het feest en genoot van zijn vele Basketball vrienden die hem een warm hart toedroegen. We konden hem nog met trots de speld behorende bij het 50 jarig lidmaatschap opspelden.

Als bestuur danken we Theo voor zijn inzet voor zijn club, we wensen zijn vrouw en kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verlies, zeker in deze moeilijke tijd.

Bestuur The Black Eagles