Heren 1 wint van WBB Giants

Black Eagles heren 1 wint van WBB Giants 89-71

Waar vorige week tegen Wyba de intensiteit qua defensie gedurende de eerste helft zeer hoog was, ging het tegen Giants de eerste helft alleen aanvallend goed. Verdedigend lieten de Rosmalenaren steken vallen, open schoten werden toegelaten waardoor WBB Giants qua scorend vermogen goed bij bleef. De rotatie vanaf de bank was bij de thuisploeg 3 personen meer als bij de uitploeg, hier moest Black Eagles uiteindelijk het verschil mee maken.
Ruststand 46-42 een mooi gemiddelde van beide teams. Na rust ging het dan eindelijk qua defensie lopen bij de thuisploeg; na 7 minuten spelen in het derde kwart wist Giants maar 4 punten te noteren (72-49 ) waarbij Black Eagles het scorend vermogen vast hield en zelfs 29 punten behaalde. 75-53 .
Het harde werken zorgde ervoor dat er een verschil van 22 punten was gemaakt en het vierde kwart niet meer uit handen gegeven mocht worden. WBB Giants gaf nog even tegengas en verkleinde de achterstand naar 13 punten, een time out was nodig om de thuisploeg weer op scherp te krijgen.
Wij hopen jullie allemaal weer te zien en ons te steunen op onze eerstvolgende thuiswedstrijd op 14 december op een ander tijdstip dus hopen op een volle Hazelaar 18.45 tegen Binnenland dat enkele jaren in de top van de promotie divisie.
Zaterdag 7 december spelen we uit tegen de nummer twee – River Trotters uit Hardinxveld-Giessendam –  om 20.15
Team heren 1