Heren 1 wint zware uitwedstrijd bij Tantalus

Heren 1 wint zware uitwedstrijd bij Tantalus met 91-98

Black Eagles startte beter dan de laatste thuiswedstrijd en zorgende dat het eerste kwart met 19-24 werd afgesloten .

Beide teams waren aan elkaar gewaagd Tantalus knokte zich telkens terug in de wedstrijd door fraaie driepunters en sterk inside spel. Maar dat kan ook met die lengte die ze dit jaar hebben.  Met rust hadden de jongens uit Rosmalen een kleine voorsprong 44-49 . Beide teams wisten aanvallend  de ring makkelijk te vinden. Maar dat hield ook in dat beide teams qua verdeling  niet scherp genoeg waren gezien de hoge scores. 

Het derde kwart kantelde de wedstrijd even in het voordeel van de thuisploeg 60-55.  Black Eagles schakelde over na een andere tactiek en bracht de schade snel terug naar een kleine voorsprong 68-70. 

Het laatste kwart ging de wedstrijd gelijk op Black Eagles behield telkens een kleine voorsprong van 2 tot 5 punten, pas 3 minuten voor tijd werd er een gat geslagen van 7/9 punten. Tantalus ging snel fouten maken om Black Eagles spelers op de vrije worp lijn te krijgen om zelf weer te kunnen aanvallen. Het werkte even maar het percentage waar de vrije worpen mee geschoten werden zorgde voor de overwinning. 

Meegereisde supporters bedankt dat jullie er waren!

Team heren 1