BE Heren 1 wint van Lokomotief 2 (21-09-2019)

Lokomotief 2 tegen Black Eagles  1  eindstand 63-103

Heren 1 moest op zondag afreizen naar Rijswijk voor hun eerste uitwedstrijd van het seizoen , gesteund door een aantal trouwe supporter waaronder onze sponsor Moonen, was het een mooie overwinning voor onze jongens .

Lokomotief 2 is een jong team wat voor het eerste jaar uitkomt in de eerste divisie. Vele talenten hebben jarenlang tegen leeftijdgenoten gespeeld en dat was duidelijk te zien, het felle en fysieke spel van Black eagles zorgde ervoor dat er gelijk onrust ontstond in de opbouw van Loko. Black Eagles maakte er goed gebruik van en zorgde dat het eerste kwart al direct een groot verschil op het score bord stond 9-29. Door de grote rotatie waarover BE beschikt verslapte de uitploeg niet en kon men het tweede kwart doorgaan waar ze mee bezig waren. Loko herpakte zich goed in het tweede kwart en verloor op score niveau maar met 2 punten . Ruststand 29-51 

Na rust zagen we even een rommelige fase aan de kant van Black Eagles. De wedstrijd voelde al als gespeeld dus moesten de koppies weer op scherp gezet worden om doelen te behalen. 72 punten na 30 minuten spelen dan doe je het goed met 8 punten er bij zit je qua gemiddelde op een mooi eind score. Het laatste kwart was net of dat Black eagles pas echt op STOOM kwam elke aanval werd zorgvuldig opgezet en iedereen gunde elkaar de bal. Black eagles scoorde 31 punten in het laatste kwart. 6 spelers eindigde in de dubbele cijfers. Een klasse team prestatie. 

Kwart standen 9-29, 29-51, 48-72, 63-103 

Aanstaande zaterdag de klassieker Black Eagles tegen Attacus uit Veghel 

HAZELAAR 15.30