BE Heren 1 wint van Pendragon

Black Eagles heren 1 wint van Pendragon 83-62

Maar liefst 7 nieuwe spelers en een nieuwe coach begon het seizoen van heren 1 afgelopen zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Pendragon.

Het eerste kwart starten de thuisploeg niet scherp genoeg en keek dan ook snel tegen een achterstand aan van maar liefst 12 punten. (11-23).

Pendragon stond dan ook verdienstelijk voor en wist zelf het verschil nog naar 14 punten te brengen in het tweede kwart.

Vanaf de 2e minuut in het tweede kwart zagen we de thuisploeg eindelijk in hun spel komen en zorgde ervoor dat de achterstand voor rust was omgezet naar een 35-29 voorsprong.

De Rosmalense formatie kon de druk en snelheid er goed inhouden door de grote rotatie waarover het team beschikt , dit resulteerde aan het beging van het laatste kwart voor een 67-48 voorsprong.

Even leek het erop dat Pendragon het ritme van de eerste kwart weer had terug gevonden ze scoorde maar liefst 3x op rij binnen de eerste 2 minuten van het 4e kwart.

Maar al snel was duidelijk dat het een kleine opleving was en kon de thuisploeg verder bouwen aan de voorsprong.

Het spel van de thuisploeg was over de gehele wedstrijd afgewisseld maar de inzet en vechtlust zorgde dat de punten in Rosmalen bleven.

Heren 1 bedankt de aanwezige supporters voor hun steun.

 

Volgende thuiswedstrijd is op 28 september om 15,30 tegen Attacus uit Veghel