Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden, heb je vragen of meedoen met een proeftraining meld je dan hier aan.

Stuur een mailtje naar: tc@blackeagles.nl

Proeftraining

Zou je eens kennis willen maken met de basketbalsport dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor:

 

  • Kijken, om veel avonden en op zaterdag wordt er gespeeld in sporthal De Hazelaar, je kunt altijd vrijblijvend binnen lopen en eens kijken
  • Sjors Sportief, we doen altijd mee met Sjors Sportief voor de groepen 4 t/m 8 , het aanbod staat op de speciale site https://www.sjorssportief.nl , en ook via de scholen wordt je hierover geïnformeerd.
  • Proeftraining, daarvoor kun je je aanmelden, zie hierboven, en mail naar tc@blackeagles.nl

We hanteren de volgende stappen:

 

  1. We nemen contact op per mail of telefonische en vragen o.a. om meer informatie over wie je bent en wat je wilt.
  2. We kijken op de wachtlijst of er plaats is, van daaruit mailen we je wat de verwachting is wanneer je zou kunnen beginnen.
  3. Twee weken voor de mogelijke plaatsing, wordt je uitgenodigd om mee te gaan doen, je mag dan max. 3 keer ‘gratis’ meedoen we noemen dat proeftrainingen.
  4. Als het je bevalt dan, mail je aan de tc@blackeagles.nl dat je lid wilt worden, je krijgt dan via de Ledenadministratie een aanmeldingsformulier toegestuurd. Dit moet je invullen, onderteken i.v.m. automatische incasso en terug-mailen. Je krijgt bevestiging van je lidmaatschap.
    Voor de trainer/coach geldt dat als je naam vermeld staat op de website je officieel lid bent.
  5. Mocht je na 3 trainingen een andere keuzen willen maken, mail ons dan ook even, dan houden we de administratie op orde.

Lid afmelden

Om je als lid af te melden dien je een e-mail te sturen aan de ledenadministratie. ledenadministratie@blackeagles.nl

Nadat je van de ledenadministratie een bevestiging hebt ontvangen, kun je ervan uitgaan dat je ook echt bent afgemeld.

Afmelden kan één maal per seizoen voor 1 mei.  Afmelden tijdens het lopende jaar houdt in dat je contributie plichtig bent tot het einde van het lopende seizoen.

Artikel 1.12 van het Huishoudelijke Regelement. Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen vóór aanvang van het nieuwe seizoen, dienen dit schriftelijk vóór 1 mei kenbaar te maken aan de ledenadministratie.  Het indienen van dit verzoek na 1 mei aan de ledenadministratie heeft als gevolgd dat men het volledige contributiebedrag voor het nieuwe seizoen verschuldigd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?