Lidmaatschap

Lidmaatschap

Wil je een keer mee komen trainen met een team of heb je dat al eens gedaan en wil je je inschrijven bij onze mooie club ben je hier op de juiste plek. 

Lid worden

Je hebt al een proeftraining gedaan óf je bent al zeker van je zaak, je wil graag komen basketballen! Tof! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

(Let op – voor diverse leeftijdscategorieën zijn wachtlijsten. In de categorie jongens tot 12 jaar is er helaas op het moment geen plaats en is de wachtlijst vol).

 

  Proeftraining

  Je bent nog geen lid van de vereniging maar wil graag eens sfeer proeven en kijken of het spelletje je bevalt. Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

  (Let op – voor diverse leeftijdscategorieën zijn wachtlijsten. In de categorie jongens tot 12 jaar is er helaas op het moment geen plaats en is de wachtlijst vol)

   

   Veel gestelde vragen

   Ik ben nog geen lid

   Ik zou graag eens kennismaken met basketball

   Super leuk dat je kennis wil komen maken. Bij The Black Eagles is het mogelijk om gratis een keer mee te trainen als er geen wachtlijst is! Vul het bovenstaande contactformulier in en we nemen contact met je op.

   Zijn er, buiten proeftrainingen, meer mogelijkheden om eens te komen kijken?

   Jazeker, natuurlijk kan je altijd eens in de Hazelaar komen kijken. Vaak zijn er op zaterdag wedstrijden en zijn er op weekdagen in de avond trainingen. Voor de basisschoolgroepen 4 t/m 8 doen wij ook mee met Sjors Sportief een andere uitgelezen mogelijkheid om met de basketballsport in aanraking te komen!

   Ik wil me graag aanmelden

   Gaaf! Je wil bij the Black Eagles komen basketballen. Welkom! Gebruik bovenstaand aanmeldformulier en we nemen contact met je op.

   Wachtlijsten

   Voor diverse teams ontstaan op dit moment wachtlijsten. Wil je komen basketballen, twijfel dan niet te lang en schrijf je in! Mocht er een wachtlijst voor jouw leeftijdsgroep zijn kunnen we je vaak een indicatie geven wanneer het wél mogelijk is om aan te sluiten.

   Ik ben al lid

   Mijn gegevens wijzigen

   Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets gewijzigd moet worden in je gegevens. Een ander rekeningnummer, verhuizing etcetera geef je door aan de ledenadministratie via ledenadministratie@blackeagles.nl

   Afmelden als lid

   Om je als lid af te melden dien je een e-mail te sturen aan de ledenadministratie. ledenadministratie@blackeagles.nl

   Nadat je van de ledenadministratie een bevestiging hebt ontvangen, kun je ervan uitgaan dat je ook echt bent afgemeld.

   Afmelden kan één maal per seizoen voor 1 mei.  Afmelden tijdens het lopende jaar houdt in dat je contributie plichtig bent tot het einde van het lopende seizoen.

   Artikel 1.12 van het Huishoudelijke Regelement. Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen vóór aanvang van het nieuwe seizoen, dienen dit schriftelijk vóór 1 mei kenbaar te maken aan de ledenadministratie. Het indienen van dit verzoek na 1 mei aan de ledenadministratie heeft als gevolgd dat men het volledige contributiebedrag voor het nieuwe seizoen verschuldigd is.

   Benieuwd naar de mogelijkheden?