Jubileum 50 jaar

50 jaar basketbal in Rosmalen

Op 9 Januari 1970 is The Black Eagles Basketball vereniging opgericht, en op 11 Januari 2020, 50 jaar later gaan we dit vieren. De club is 50 jaar jong en is nog steeds een familievereniging waar we met zoveel mogelijk leden plezier aan Basketball beleven. Dat gevoel gaan we op 11 januari herbeleven. De dag staat in het teken van onze (oud) leden, ouders, vrijwilligers en ieder wie de club een warm hart toedraagt.

Het jubileumfeest

Op 11 Januari bent u vanaf 13.00 in de Hazelaar welkom, we hebben dan drie programma’s georganiseerd:

Zaal 1

Actieve sport

Hier gaan we Glow in the Dark Basketball spelen en er zijn clinics van Henk Pieterse. Daarnaast zijn twee bijzondere historische wedstrijden, de Young Eagles tegen het huidige Dames 1 en Heren 1 en een Old Eagles wedstrijd van Oud Black Eagles leden tegen Oud internationals, dit met zoveel mogelijk oud-spelers van vroeger.

Zaal 2

Plezier en historie

In zaal 2 kan de hele dag de jeugd met springkussens en spel aan de slag. Heel bijzonder is de historische huiskamer, hier vindt u alles terug van de historie van The Black Eagles, foto’s, video’s, time-outs en mooie verhalen, vooral als u als oud-lid komt.

Feesttent

Een gezellige feestavond

Eerst een gezellig samen zijn voor de ouders van de jeugd, terwijl uw jeugd aan het spelen is in een speciale Disco, drinken we met u graag  een glas. Leuk om met uw hele team te komen. En vanaf 21.00 is er een gezellige feestavond voor alle (oud)leden, ouders en vrijwilligers.

Het bestuur verzorgt de avond en voor alle leden, vrijwilligers, ouders en oud-leden trakteren we op 10 consumpties*.

Info: tijdens de feestavond wordt bij voorkeur met contant geld betaald.

Het programma
Kom je ook naar het Jubileumfeest?

* Wie vallen onder de groep die recht hebben op de 10 bonnen.
– Leden zijn alle die lid zijn op dit moment van de club.
– Hieronder vallen ook alle vrijwilligers die als vrijwilliger bij ons bekend zijn in het seizoen 2019-2020.
– Is uw kind lid, dan ontvang uw kind de 10 bonnen die u als ouder met het kind kan besteden. Uw kind speelt in Zaal 2 en u kunt een drankje doen in de feesttent.

Alleen aangemelde mensen ontvangen de consumptiebonnen. Bent u niet aangemeld dan bent u uiteraard wel welkom in de feesttent.

Jubileumnieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het jubileum

Historie

Een blik in de rijke historie van de club.

Wil je meehelpen tijdens het jubileum?