Inschrijving geopend Internationaal MIT toernooi

Beste basketballers,

De inschrijvingen voor het MIT 2022 (Mega Internationaal Toernooi) zijn geopend! Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op de Uithof, Utrecht op 26 en 27 mei 2022. Het wordt weer hartstikke mooi dus schrijf je snel! Dit doe je door het inschrijfformulier uit de bijlage in te vullen en naar ons te versturen via sbumitcie@gmail.com!

Meer informatie over het MIT Ieder jaar organiseert studentenbasketbalvereniging SBU Utrecht het Mega Internationaal Toernooi (MIT), het grootste studentenbasketbaltoernooi van Europa. Door corona- en lockdownellende kon dit toernooi afgelopen 2 jaar helaas niet doorgaan. Gelukkig zijn we er dit jaar gewoon weer bij!

Echter, doordat we lang in onzekerheid waren of het MIT dit jaar wel kon doorgaan, is de opzet kleiner dan normaal. Deze editie zal er 2 dagen gebasketbald worden (i.p.v. 4 dagen) en zijn er geen slaaplekken. Je zult dit jaar dus helaas zelf een slaapplek moeten regelen. Kom je hier zelf niet uit? Dan kunnen we je helpen met het zoeken naar een slaapaccommodatie. Je kunt ons mailen via sbumitcie@gmail.com.

Wel regelen we als vanouds feesten en ontbijt, lunch en avondeten. Het MIT vindt plaats op 26 en 27 mei, met hemelvaart dus. Het thema is ‘MIThology, gods in the arena’.

Op het toernooi hebben we twee niveaus; een hoge (1e, 2e en promo divisie) en een lage (1e t/m 4e klasse + overig) divisie. Ook is er een scheiding tussen heren en damesteams.

Naast basketbal hebben we ook: twee feesten, een All-star game, verkleedwedstrijd, een groot buitenterras met muziek en nog veel meer. Kort gezegd, een fantastisch toernooi om de zomer mee in te luiden.

Door de korte organisatietijd zijn de kosten zijn nog niet helemaal bekend. Naar verwachting bedragen deze ongeveer tussen de €35,- en €45,- per persoon. Inschrijven kan met een minimum van 9 en een maximum van 13 spelers per team. 

Door de beperkte editie zijn er dit jaar slechts een beperkt aantal plaatsen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in! Inschrijven kan door het inschrijfformulier in de bijlage in te vullen en te sturen naar sbumitcie@gmail.com. Ook voor vragen kun je ons mailen op dit adres. De deadline voor het inschrijven is 1 mei 2022.

Blijf up-to-date en ontvang alle aankondigingen over het MIT via onze socials:

Instagram:
www.instagram.com/mitstudentenbasketbalutrecht/
Facebook:
www.facebook.com/sbumitbasketball/

Wij kijken uit naar jullie inschrijvingen en zien natuurlijk heel op en rond het veld op het MIT! 

Met vriendelijke groet en proost,
De lieve mensen van de MITcie

Uppsalalaan 3
3514 CT Utrecht

sbumitcie@gmail.com