1-2 daags toernooi Flanders Classic Cup in België

Flanders Classic Cup 2022
Brugse regio (Oostkamp) 20 en 21 augustus
Tornooi (1 of mogelijks 2  dagen) voor U12/U14 gemengd, U16/U18/ jongens en U14/U16 meisjes
www.flabasevents.com
flabasevents@gmail.com
(0032)(0)473373966

Dit toernooi is de klassieke en ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de meeste jeugdcategorieën. Na twee jaar afgelasting door corona gaan we opnieuw organiseren. Speel  wedstrijden tegen ploegen uit Vlaanderen, Wallonië, Nederland en mogelijk uit andere landen. De wedstrijden worden gespeeld in Oostkamp, Brugse regio, in de mooie sporthal De Valkaart met 3 terreinen.

Er blijft zeker ook vrije tijd om de regio te verkennen. Bezoek het historische centrum van Brugge of  geniet van de stranden van enkele Belgische kustgemeenten die op amper 15 km liggen (Oostende, Blankenberge, Knokke-Heist). Wie twee dagen zou spelen kan gebruik maken van diverse logementen in de regio (zie verder)

Deelname :
Voor deelname aan het toernooi moet voor elke speler een Players Pass worden aangeschaft. Deze Players Pass geeft alvast toegang tot de sporthal voor de te spelen wedstrijden, maar geeft ook nog recht op volgende zaken :
– een origineel tornooi T-shirt
–  een medaille
– een mooie trofee voor het team
Deze Players Pass kost 15 euro per speler (10 euro zonder T-shirt), met een minimum van 10 passes per ploeg. De 12de pass is daarentegen gratis. Er is voor de (head)coach ook een gratis Coach Pass. Die geeft recht op :
– een origineel tornooi T-shirt
– origineel gadget
– een medaille
– een praktisch basketbal cadeau
Nieuw ! Verdien je inschrijvingsgeld terug. Kunnen jullie een zelfstandige of bedrijf overtuigen om jullie inschrijvingsgeld te sponsoren, dan zetten wij deze sponsor gratis in het programmaboekje van het toernooi en op onze website.

Eén of twee dagen spelen : hoe zit het in elkaar? Voor de ploegen die vallen onder Basket Vlaanderen voorzien wij in principe maar 1 speeldag. Normaal gezien zal dit als volgt verlopen :

Zaterdag : U12, jongens U16 en jongens U18
Zondag : Jongens U14, meisjes U14 en meisjes U16
Om praktische redenen kan deze indeling later eventueel nog gewijzigd worden (definitieve indeling zeker juni 2022).

De ploegen die niet onder Basket Vlaanderen vallen (Waalse en buitenlandse) spelen twee dagen (dus twee verschillende toernooien). Als er van een bepaalde categorie maar één of twee niet-Vlaamse ploegen inschrijven, dan zoeken wij Vlaamse ploegen om deze toernooien aan te vullen. Indien u dus interesse hebt om twee dagen te spelen, kan u dit aangeven bij uw inschrijving hier onder.  Er wordt geen extra inschrijvingsgeld gevraagd om een tweede dag te spelen.

Voor de Nederlandse ploegen die twee dagen wensen te spelen kunnen wij helpen bij het informeren naar logement. Registratie en bevestiging gebeurt echter door uzelf. Onderaan dit document tonen wij enkele suggesties van degelijk en niet al te duur logement in de regio.
Voor de Vlaamse ploegen die twee dagen wensen te spelen en ook logement willen, kunnen we hier natuurlijk maar later naar beginnen kijken, aangezien niet zeker is dat ze effectief twee dagen gaan kunnen spelen.