Feestdag 11 januari BE 50 jaar

The Black Eagles 50 jaar, dat vieren we !

Op 9 Januari 1970 is The Black Eagles Basketball vereniging opgericht, en op 11 Januari 2020, 50 jaar later gaan we dit vieren. De club is 50 jaar jong en is nog steeds een familievereniging waar we met zoveel mogelijk leden plezier aan Basketball beleven. Dat gevoel gaan we op 11 januari herbeleven. De dag staat in het teken van onze (oud) leden, ouders, vrijwilligers en ieder wie de club een warm hart toedraagt.

Op 11 Januari bent u vanaf 13.00 in de Hazelaar welkom, we hebben dan drie programma’s georganiseerd.

Hazelaar Zaal 1 staat in het teken van actieve sport, waar we “Glow in the Dark Basketball” spelen, er zijn clinics van Henk Pieterse. Er zijn twee bijzondere historische wedstrijden, de Young Eagles tegen het huidige Dames 1 en Heren 1 en een Old Eagles wedstrijd van Oud Black Eagles leden tegen Oud internationals, dit met zoveel mogelijk oud-spelers van vroeger.

Hazelaar Zaal 2 staat in het teken van plezier en historie, hier kan de hele dag de jeugd met springkussens en spel aan de slag. Heel bijzonder is de historische huiskamer, hier vindt u alles terug van de historie van The Black Eagles, foto’s, video’s, time-outs en mooie verhalen, vooral als u als oud-lid komt.

Feestavond, in een gezellige Black Eagles Feesttent eerst een gezellig samen zijn voor de ouders van de jeugd, terwijl uw jeugd aan het spelen is in een speciale Disco, drinken we met u graag  een glas. Leuk om met uw hele team te komen. En vanaf 21.00 is er een gezellige feestavond voor alle (oud)leden, ouders en vrijwilligers.

Het bestuur verzorgt de avond en voor alle leden, vrijwilligers, ouders en oud-leden*1) trakteren we op 10 consumpties.  Aanmelden kan via http://bit.ly/aanmeldenBEfeest

Info: tijdens de feestavond wordt bij voorkeur met contant geld betaald.

*1) Wie vallen onder de groep die recht hebben op de 10 bonnen.

  • Leden zijn alle die lid zijn op dit moment van de club.
  • Hieronder vallen ook alle vrijwilligers die als vrijwilliger bij ons bekend zijn in het seizoen 2019-2020.
  • Is uw kind lid, dan ontvang uw kind de 10 bonnen die u als ouder met het kind kan besteden. Uw kind speelt in Zaal 2 en u kunt een drankje doen in de feesttent.
  • Oud-leden zijn de leden die lid geweest zijn van de club.
  • Leden van verdienste, ere-leden zijn altijd lid

Hoe aanmelden: Dit gaat via  http://bit.ly/aanmeldenBEfeest  Als dat u niet lukt gebruik dan het mailadres BE50@blackeagles.nl   met uw naam en jaar van lidmaatschap. Bij de entree ontvang u dan de consumpties.  Alleen aangemelde leden ontvangen de consumptiebonnen.  Bent u niet aangemeld dan bent u wel welkom.

 

The Black Eagles.