Clinic Heroes Academy op 4 mei in de Hazelaar

CLINIC VAN HEROES ACADEMY DEN BOSCH OP 4 MEI

Een dag werken aan de fundamentals van het basketbal en tussen de bedrijven door kennis maken met een aantal spelers van de profploeg Heroes Den Bosch! Welk basketbaltalent trekt zijn of haar plunje en schoenen daar niet graag voor aan?

Wel, op woensdag 4 mei is die kans er als de Heroes Basketball Academy Den Bosch weer een van haar jaarlijkse clinics houdt in sporthal De Hazelaar in Rosmalen. Speciaal bedoeld voor jongens en meisjes uit de jongere leeftijdsklassen, meer in het bijzonder die van 8 tot en met 16 jaar.

De trainers van de Bossche opleidingsschool onder leiding van Mike de Kraker, assistent van Erik Braal bij Heroes’ topteam, gaan die dag met deze kids aan de slag om hen nog eens vertrouwd te maken met alle belangrijke elementen van het basketbal. Zoals het schot, de dribbel, break, defense, rebound en het voetenwerk; al de dingen die je moet beheersen om succesvol te kunnen zijn op het basketbalveld. Of nog succesvoller te kunnen worden! Om een topper te worden dus!

Tussen de bedrijven door komt dus een deel van de Heroes-ploeg langs die op dat moment ook nog eens volop verwikkeld is in de strijd om de hoofdprijzen van het seizoen. De nationale titel en die van de Benelux. Met de nationale beker al in de pocket?  Welke spelers dat zijn? Dat blijft nog een verrassing. Maar de ontmoeting met de gelouterde profs op zich is natuurlijk sowieso al een attractie. Met hen op de foto? Ook dat kan!

Reductie

Je bent lid van een van de dertig clubs, waarmee Heroes Den Bosch een speciale vriendschapsband aanging. Daarom mag je voor de gereduceerde prijs van €25,00 (in plaats van €30,00) meedoen. Waarvoor je naast een dag leerzame basketbaltrainingen en de ontmoeting met de Heroes-profs ook een voedzame lunch, volop frisdrank en snacks krijgt aangeboden.

De basketbaldag is dus in sporthal De Hazelaar, T.M. Kortenhorstlaan 6 in Rosmalen. Hij duurt van negen tot vier uur. De zaal gaat op 4 mei om half negen open. Je brengt als deelnemer in principe een eigen bal mee.

 

Wil je meedoen?

Vul dan het inschrijfformulier onder in de link in en maak daarna het deelnemersgeld over. Dat doe je door de daarna volgende link te activeren.

Heb je het formulier ingevuld en per e-mail verstuurd naar clinic@badb.nl en de euro’s via de link naar de rekening van de academy overgemaakt? Dan krijg je binnen enkele dagen een bevestiging van deelname toegestuurd. En ben je op 4 mei van harte welkom in sporthal De Hazelaar in Rosmalen.

BETALING

Via onderstaande link

  https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=f1Tg6JCDWG8CPQAegyj9PZxwQM0TE7gi