Eagle van de Week

Eagle van de week: Tijn

Het was een leuke middag, een spannende wedstrijd en heel cool om daar te staan.
Het is leerzaam om te zien hoe ze spelen. Ik werd er ook echt bij betrokken. Ik mocht mee inspelen, legde dingen uit en ik kreeg lekkers en drinken.
Het is voor mij een voorbeeld om later ook zo te kunnen spelen. Een echte aanrader om ook een keer Eagle vd week te zijn, superleuk!!
Bedankt Heren!

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Sophie

Ik vond het best wel spannend om Eagle van de Week te zijn, maar dat bleek helemaal niet nodig te zijn, want het was super leuk! Ik mocht meedoen met dames 1. De dames waren heel aardig en ik mocht overal aan meedoen: de warming-up, het roepen van yell (one, two, three team!), de teambespreking in de kleedkamer. Tijdens de wedstijd zat ik bij de dames op de bank en kon ik zien hoe graag ze wilden winnen. Ik vond de scheidsrechters echt veel strenger dan bij mijn eigen wedstrijden. De wedstrijd was echt heel spannend. Het stond heel vaak gelijk. In de laatste seconde scoorde de Black Eagles nog, waardoor ze op het nippertje hadden gewonnen met 57-56! De dames waren zo blij dat ze mij met z'n allen optilden en in de lucht gooiden! Super gedaan, dames 1! Heel erg bedankt voor alles.

Liefs Sophie Stoffelen, VU-12-2

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Beau

Wauw, Eagle van de week. Wat enorm leuk dat ik hiervoor ben geselecteerd. Ik ben Beau en negen jaar oud. Ik speel dit spelletje nu 1,5 jaar en kom vanuit een echte basketbal familie. Mijn Papa heeft jaren gespeelt samen met mijn oom Eric, maar het meest trots ben ik op mijn tante Christa die jaren lang het hoogste niveau van Nederland heeft gespeelt. Ik zelf speel JU10 en we hebben de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen.
 
Het leukste aan Eagle van de week zijn is dat ik mocht mee doen met de hele grote mannen van Heren 1. De warming up was echt super vet en ik had weinig moeite met de hoogte. Wel vond ik de regels van de warming up moeilijk maar gelukkig waren de heren meer dan behulpzaam om mij te helpen. Hun uitleg van hoe het beter kon, was goed bedoeld maar ze zijn best eigenwijs daar in de Eerste Divisie. Gelukkig was de coach van de mannen het met me eens en vertelde mij dat training het team beter maakt en dat je een wedstrijd niet in je eentje wint. Eindelijk iemand die me begreep.
 
De meest eigenwijze van het team, was wel mijn favoriete speler, Michael Verhart. Hij was echt super goed en wist de balans te vinden tussen snelheid en de lange afstand schoten. Hierop had de tegenstander Tilburg geen antwoord en wist het even niet meer. De mooiste score was van Jeroen van Vught die, voor mijn gevoel, vanuit Empel (waar ik woon) continu het net wist te vinden in onze Hazeleaar. Dat was echt de verste driepunter ooit!!!  Ik wil dat ook leren Jeroen.

De uitleg van de mannen tijden de wedstrijd was super, als ik iets niet begreep vertelde de mannen wat er gebeurde. Ik was niet een EAGLE van de week maar 1 van de jongens. Ik hoop dat ik ooit zo goed wordt, en dat ik dan ook in heren 1 kom. Ik wil niets anders als zo goed worden als de spelers van Heren 1. Ik hoop dan ook een team te hebben waarin het hoogst haalbare wordt gecombineerd met teamplezier en begrip voor elkaar.
 Dank jullie wel,
Groet Beau

 

Afdrukken E-mail

Eagle van de week: Anna

Ik was eerst heel zenuwachtig, maar ze waren heel lief. Ik hoorde der echt bij, vond ik. De warming-up was leuk, tussen die grote meiden rennen. En ik vond dat ze het heel goed deden. Jammer, dat ze niet wonnen! En ik kreeg leuke dingetjes. En ik vond het gewoon superleuk!!

Groetjes,

Anna Tanis.